Informasjon rundt tiltak i forbindelse med Koronavirus

Informasjon rundt tiltak i forbindelse med Koronavirus

Vi ønsker at alle skal fortsette å ha gode og trygge kulturopplevelser. Sekkefabrikken kulturhus følger situasjonen tett med tanke på Koronaviruset.  De fleste har nok allerede via media og Asker kommunes nettsider fått med seg hvilke smitteforebyggende tiltak som gjelder i forbindelse med koronaviruset. Vi oppfordrer alle deltakere til å følge anbefalingene fra Folkehelseinstituttet (FHI).


Fra 7. mai tillates arrangement på offentlig sted for opp til 50 personer hvor det kan holdes minst 1 meter avstand til personer som ikke er i samme husstand. Ansatte eller oppdragstakere som står for gjennomføringen av arrangement på offentlig sted skal ikke regnes som en del av arrangementet. Dette gjelder også for artist og crew. De skal heller ikke regnes som en del av arrangementet. Ett av kriteriene er at vi får kontaktinformasjon på alle besøkende. 

15. juni åpnes det for arrangementer opp til 200 personer (fra 50 personer). Det vil ikke bli åpnet for arrangementer over 500 før 1.september.

 

Vi minner om Folkehelseinstituttets smitteforebyggende tiltak: For å hindre smitte bør man unngå å hoste eller nyse direkte på andre, og tilstrebe å hoste/nyse i et papirtørkle (som kastes etterpå) eller i albuekroken. God håndhygiene er viktig for å hindre smitteoverføring. Vask hendene ofte og grundig med såpe og lunkent vann.

Sekkefabrikken kulturhus tar hygiene på alvor. I fellesareal og på/ved publikumstoaletter er det dispensere med hånddesinfeksjon.Det er også innført strengere rutiner rundt påfyll av såpe og tørkepapir på toaletter for å sikre at det ikke går tomt, og satt inn ekstra renhold av gjenstander som håndtak, lysbrytere, overflater med mer.