Hopp til hovedinnhold

Bryggekonkurranse - Årets ølopplevelse

Sted: Hovedscenen Stående
Pris: fra 250,00
Kjøp billett


Sekkefabrikken inviterer alle ølinteresserte til årets ølopplevelse og bryggekonkurranse. Kom og smak på lokal kvalitetsøl og vær med å kåre Askers beste hjemmebryggeri. Etter arrangementet inviterer vi til godt øl og god musikk.

Ønsker du å delta?

Er du en dyktig hjemmebrygger? Har du lyst å måle deg opp mot flere lokale bryggere og la en jury avgjøre det beste ølet? Sekkefabrikken inviterer til årets ølopplevelse og bryggekonkurranse. Tema for konkurransen er enkelt og greit: Beste øl.
Velg en tradisjonell øltype og vær trofast med typevalget. Men husk; noen øltyper er vanskeligere å produsere enn andre. Dommerne vil ta hensyn til dette under vurderingen. 

Dommerpanelet vil bestå av 3 erfarne dommere. Det velges totalt 6 vinnere iløpet av kvelden, dommerens favoritt, publikums favoritt, beste stand, beste etikett, bryggernes favoritt og lengste maltsekkast.

Bryggeriet skal fortrinnsvis være tilknyttet Asker.

Det skal være minimum 15 liter øl tilgjengelig på arrangementsdagen. Arrangementet har ingen deltakeravgift, kun billettpris for besøkende.  

Påmeldingsskjema kan skaffes ved henvendelse til . Frist for påmelding er i utgangspunktet 1.sept, men er du klar for å være med send en e-post til Peter.  

Dørene åpnes Kl 19.00 

Arr: Sekkefabrikken Kulturhus


Gi et gavekort i gave!

Kjøp gavekort

Kulturbyggere