Hopp til hovedinnhold
Status Sekkefabrikken

DIGEL - Why Kai / Selma French / TBA

Sted: Slemmestad MEK - sittende
Pris: fra 100,00
Kjøp billett

Røyken jazzforum presenterer:

DIGEL gir deg noe av det mest nyskapende og spennende innen norsk musikk. Kom til Slemmestad MEK lørdag 24. september og kjenn pulsen av den nye nasjonale musikkscenen! På scenen: Why Kai / Selma French / TBA
DJ spiller før og etter konsertene.

Why Kai:
Why Kai sentrerer seg rundt komposisjonene til pianist og elektronisk musiker Kai von der Lippe. Med bakgrunn og utdannelse i akustisk jazz/improvisert musikk og elektronisk klubbmusikk, har han i dette prosjektet kombinert de to musikalske verdenene. Han utformer komponerte og utviklende låter hvor lyder fra jazz/impro-scenen blandes med dansbare rytmer og tung bass.

Sammen med Jo David Lysne, Daniela Reyes og Elias Tafjord har Kai utformet en konsert i form av en multimedia-reise, hvor retro filmer, animasjoner og midi-styrte roboter integreres i helhetsopplevelsen. Preparert piano, trekkspill, akustisk gitar og feltopptak blandes sammen med synther og programmerte trommer, og skaper en kontrast mellom det statiske elektroniske og det levende akustiske.

Selma French:
Selma French er en sanger, komponist og fiolinist. Musikken avslører hennes beundring for norsk og engelsk folkemusikk, samt en luftig energi fra et ukjent sted.
Debut albumet består av Selmas sanger blandet sammen med elektrisk gitar, wurlitzer, fioliner, og noen høyfrekvente korstemmer som lanseres 19 august på Grappa.

Selma er allerede kjent på folkescenen i Norge som et medlem av spellemansnominerte Masåva, og spellemansvinnende Morgonrode. Hun har turnert og samarbeidet med artister som Frøkedal & Familien, Kristian Kristensen, Siv Jakobsen og The Switch.

Tid: kl. 19:00 (dørene åpner kl. 18:30)
Ordinær: 200 kr // Studentpris: 100 kr


Gi et gavekort i gave!

Kjøp gavekort

Kulturbyggere