Hopp til hovedinnhold

Eberson

Sted: Slemmestad MEK - sittende
Pris: fra 0
Kjøp billett

Røyken jazzforum presenterer:

Tettsittende driv og kryssende sjangerallianser når far Jon Eberson og datter Marte Eberson slår sine musikalske hoder sammen!

Vi møter et musikalsk destillat som avspeiler Jon og Marte Ebersons mangfoldige musikalske erfaring: Fra Jazzpunkensemblet til Highasakite, fra Moose Loose til Hedvig Mollestad – og mye mer!

Jon Eberson har et sterkt navn i norsk musikkliv, med band og prosjekter som blant annet Jon Eberson Group, Moose Loose og Blow Out. Han har i tillegg bidratt med sine elegante gitartoner på en hel drøss med norske albumklassikere. De siste årene har han sammen med datteren Marte, gitt ut to kritikerroste album.

På andrealbumet til familiebedriften Eberson, «Between Two Worlds», tar Jon og Marte med oss ut i store, røffe landskaper – godt hjulpet av tungvekterne Axel Skalstad på trommer, Jo Berger Myhre, bass og Reidar Skår på tangenter, som alle har ridd stormer før. I sporene kan du høre glede og kreativitet, gjensidig fascinasjon og uredd spill.

Dette blir en opplevelsesrik konsert, med en fin samling musikere og et nydelig materiale å breie seg på. Alt ligger til rette for en virkelig rå kveld på MEK.

Jon Eberson – gitar, Marte Eberson – tangenter, Jo Berge Myhre – bass
Morten Qvenild – tangenter, Axel Skalstad – tromme

Foto: Julia Marie Naglestad

Gi et gavekort i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere