Hopp til hovedinnhold

El Muro Tango & Inés Cuello

Sted: Lillescene Sittende
Pris: fra 200,00
Kjøp billett

Det kritikerroste tangobandet El Muro Tango har opplevd en eventyrlig fremgang siden oppstarten i 2016. Med en solid dose energi, fengslende melankoli og fintfølende lekenhet formidler gruppen autentisk argentinsk tango med et friskt og moderne tonespråk. I november legger de ut på Norgesturné og tar turen innom Slemmestad sammen med den prisbelønte sangerinnen Inés Cuello fra Buenos Aires. Det inviteres til en forrykende tangokonsert med lidenskapelige musikk og heftige rytmer!


El Muro Tango ga ut sitt debutalbum Nostálgico på Galileo Music i 2018 til strålende kritikker i den internasjonale pressen. «Håndverket her er eksepsjonelt. Dette er kvalitetsmusikk, spilt til perfeksjon. Videre er det tydelig at hvert enkelt bandmedlem spiller hver note med den presise lidenskapen som forsikrer at tango simpelthen aldri kun ender opp i historiebøkene», skrev Dan Hobson i Songlines Magazine i sin anmeldelse av platen. El Muro Tango har de siste årene spilt over 100 konserter i Europa og Argentina. Høsten 2019 debuterte bandet for et utsolgt Royal Concertgebouw i Amsterdam, og senere har det fulgt invitasjoner til store europeiske tango- og jazzfestivaler som Innsbruck Tango Festival og Jazzkaar.


Inés Cuello er en argentinsk sangerinne fra Bragado i provinsen Buenos Aires. Hennes vakre stemme og karismatiske sceneopptreden har ført til samarbeid med tangolegender som Nestor Marconi, Sexteto Mayor, Virginia Luque og Alberto Podestá. Som solist med tangokompaniene Tango Pasíon og Tango Desire har hun gitt over 70 konserter i Kina og Japan, samt turnert i Tyskland, Hellas, Frankrike, Portugal og Spania. Inés er vinner av XVII Hugo del Carril Contest, og ble nominert til Gardel Awards 2016 i kategorien Beste Kvinnelige Tangoalbum for sin debutplate «Canciones del Sur».


Youtube

El Muro Tango ft. Cyrena & Steinar - Nostálgico (Official Music Video)

"Vuelvo al Sur" - La Grela Quinteto & Ine´s Cuello en el Teatro Colo´n


Spotify

Nostálgico - Album by El Muro Tango, Juan Villarreal

Canciones del Sur - Album by Ines Cuello, Ramon MaschioGi et gavekort i gave!

Kjøp gavekort

Kulturbyggere