Hopp til hovedinnhold

Eriks musikkbingo

Sted: Slemmestad MEK - sittende
Pris: 40,00
Kjøp billett

Musikkbingo er livet! Og livet blir faktisk fullbyrdet fredag 23. august, når Erik Thompson er musikkbingo-vert på MEK. Konseptet går ut på å identifisere en kombinasjon av sanger for å sikre seg Bingo og en premie! Musikkbingo bringer folk sammen, skaper minner og gjør hver kveld uforglemmelig. Kort, godt, enkelt og greit!

HVEM ER ERIK: Erik Thompson er din favorittbyråkrat, som en gang i blant søker tilflukt fra A4-tilværelsen i glamourorkesteret Peik Pedros. Han har en forkjærlighet for senegalesisk danseband, all musikk som gir fot, rap med skarring, og en sterk fascinasjon for band med vokalister som høres ut som fauna. 

Reglene er enkle:
Kjøp et (eller flere) bingobrett. Bingoverten spiller av flere musikksnutter, og om du finner sangen på ditt bingobrett er det bare å sette kryss. De første til å krysse ut 1. rekke, 2. rekke, 3. rekker og hele bingobrettet og rope BINGO! er vinnere og kan tusle inn i natten med heder, ære og en premie. 

Det er 40 kr i inngang på MEK denne kvelden, og da får du et bingobrett når du kommer. Om du er riktig så vågal og vil høyne vinnersjansene, kan du kjøpe flere bingobrett for kr 30,- per stk.  

Dørene åpnes kl 17.00

Gi et gavekort i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere