Hopp til hovedinnhold
Sekkefabrikken er stengt frem til og med 16.mai

Familiekonsert med Exo Kids

Sted: Lillescene Sittende
Pris: fra 0
Kjøp billett
Avlyst
Slemmestad innbyggertorg || Søndag 9.mai

En gratisforestilling som passer for barn i alle aldre, men best for dem mellom 5 og 10 år. Arrangementet er gratis men vi har kun 50 plasser, så det blir førstemann til mølla. 

Duoen Exo Kids er kjent for sitt fantasifulle univers og lekne tilstedeværelse på scenen. Sammen med barna skaper de en utenomjordisk fest full av fengende låter, hopp og sprell.

Duoen, bestående av Signe Marie Sørensen og Trond Helge Bårdsen, debuterte med albumet «Hæ Hæ Hæ?» i 2018 og har siden gjestet små og store scener over store deler av landet. Mens første album og konsertfortelling tok opp temaer som annerledeshet og vennskap, kom de i fjor høst ut med oppfølgeren, «Exo, Tilly og Drømmeportalen», hvor målet er å inspirere barn (og voksne) til å tenke kreativt rundt miljøproblematikken.  

Flere av låtene fra det siste albumet suste rett inn på Radio Super sine spillelister, og radiofavoritter som «Klin Kokos Appelsin», «Superhelt» og «Der jeg kommer fra» er selvfølgelig med i gitarkofferten når Exo Kids igjen kommer til Slemmestad den 9.mai 2021.  

I velkjent smittevern-stil, kjører Exo Kids denne gangen showet under åpen himmel. Som renspikket konsertopplevelse kan barna glede seg til å høre nye og gamle Exo-låter mens de får fritt spillerom til å danse og synge med så fuglene skvetter.  

Arr: Sekkefabrikken Kulturhus


Gi et gavekort i gave!

Kjøp gavekort

Kulturbyggere