Hopp til hovedinnhold
Status Sekkefabrikken

Gårdskonsert med Stian Carstensen og Ola Kvernberg

Sted: Hovedscenen Sittende
Pris: fra 0
Kjøp billett

11. juni kl. 15:00 på Kirkerud Andelsgård, Kirkerudveien 19, Slemmestad

Røyken jazzforum inviterer til en litt annerledes konsertopplevelse; ta med deg piknik-kurven og opplev multiinstrumentalist Stian Carstensen og felespiller Ola Kvernberg under epletrærne på Kirkerud Andelsgård. De to er kjent for sin blendende teknikk, enestående formidling og herlige humor. Her eksperimenteres det med en rekke sjangre; gamalgrass, jazz, blues, blugrass, pop og balkan rytmer, for å nevne noen. Duoen går heller ikke av veien for å improvisere over forslag fra publikum, i god sosialdemokratisk ånd!

Pris: 250 kr (ordinær) / 200 kr (medlemmer av Røyken jazzforum og Kirkerud Andelsgård) / Gratis for barn under 15 år

Parkering:
Parker i Slemmestad sentrum (gamle Slemmestad), og gå den fine kyststien opp til gården. Det tar ca. 15 min (for en voksen, beregn litt mer tid med barn). Er du dårlig til beins, eller av andre årsaker trenger å parkere nærme, send oss en mail på , så holder vi av parkering oppe ved gården.

Om Kirkerud Andelsgård:
Kirkerud Andelsgård startet opp våren 2015. Gården ligger i Slemmestad rett ved kyststien. Den består av ca 10 mål innmark og 50 mål skog/fjell.  Her dyrkes en mengde grønnsaker, frukt, bær og urter i tillegg til hønsehold. I 2022 har gården 66 andelshavere. Andelsgården er organisert som et samvirke. 

Om Røyken jazzforum:
Røyken Jazzforum ble etablert i 1986 og har siden starten vært en hela°rsdrevet klubb. Klubben gjennomfører normalt 10-12 konserter/arrangementer a°rlig. Røyken jazzforum er en organisasjon drevet helt og holdent pa° idealistisk basis, og er en del av arrangørnettverket tilknyttet Norsk Jazzforum.  www.roykenjazz.com


Gi et gavekort i gave!

Kjøp gavekort

Kulturbyggere