Hopp til hovedinnhold

Ingrid Jasmin

Sted: Slemmestad MEK - sittende
Pris: fra 100,00
Kjøp billett

Kort info: Vi ønsker å understreke at denne konserten har et noe annet musikkuttrykk enn det som ble vist på MGP. Ingrid Jasmin har med seg 2 profilerte jazzmusikere, Mathias Eick og Andreas Ulvo, og dette uttrykket kan bli litt voksent for de under 15 år. 

Lytt på den siste skiva hennes her: https://open.spotify.com/album/3MRvzivq1QS2LXGVurjD6X?si=ukI1EouzRsuiv7nDbkrzJg


Ingrid Jasmin drar flamenco og norsk folkemusikk inn i en moderne popverden. Med seg til MEK har hun musikere i verdensklasse, Mathias Eick på trompet og Andreas Ulvo på tangenter. Det blir en kveld utenom det vanlige når Ingrid Jasmin kommer til MEK på selveste kvinnedagen! Etter konserten blir det etter-fest med DJ Helene! Hun er en del av det kvinnelige dj-crewet Oh Mama! Crew.


Da den Spellemann-vinnende artisten Ingrid Jasmin slapp sin debutsingel «Pilgrim» i 2021, møtte musikklytteren en artist helt ulik noe annet den norske musikkscenen hadde sett før. Hennes elektroakustiske sammensmeltning av tradisjoner i en moderne produksjon, fremført med en karakteristisk vokalstil, vekker oppmerksomhet. Den trespråklige artisten studerte den tradisjonelle flamenco-'cante' ved siden av tradisjonell norsk musikk, og satte tonen for lyden av hennes debutalbum «Luna», og ga henne en norsk Grammy-pris.

Mens hun vokste opp i Telemark, en kjerne for norsk folkemusikk, utviklet Ingrid Jasmin sine bånd til den spansktalende verden gjennom å besøke familien sin i Costa Rica. Hun bodde flere år på Cuba og i Spania og dedikerte seg til dybdestudier av tradisjonell musikk. På debutalbumet «Luna» samarbeider Ingrid Jasmin med et fantastisk team av musikere og produsenter som Mathias Eick, Jonas Kroon, Mogilla, Tuva Færden og Sidiki Camara.

Ingrid Jasmin – vokal
Mathias Eick – trompet, synth, vokal
Andreas Ulvo – tangenter, synth

Etter konserten blir det etter-fest med DJ Helene! Hun er en del av det kvinnelige dj-crewet Oh Mama! Crew. Sammen har de spilt på klubber og festivaler i både inn- og utland, og har blant annet varmet opp for Snoop Dogg, Wu-Tang Clan og Talib Kweli. Helene spiller mye forskjellig musikk, men hovedvekten ligger på R&B, hip hop, afrobeats, soul/funk og dancehall/reggae.

Dørene åpner 19.30

Samarbeid mellom Røyken jazzforum og Slemmestad MEK

Gi et gavekort i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere