Hopp til hovedinnhold

Om det uendelige

Sted: Hovedscenen Sittende
Pris: fra 0
Kjøp billett

Regi: Roy Andersson, 2020, 1 t 16 min

Sverige/ Norge/ Tyskland  

OM DET UENDELIGE er en film om mennesker som strever med livets store spørsmål. Vi møter en prest som har mistet troen på Gud, foreldre som har mistet et barn, en mann som har fått beina sprengt bort av en mine, en ung mann som venter på kjærligheten, en person som har gått feil – og Hitler. Og siden det er en Roy Andersson-film vi har med å gjøre, formidles det hele via en serie stramt komponerte maleriske tablåer med nærmest spøkelsesaktig utseende figurer, som er fulle av finurlige bakgrunnsdetaljer som belønner publikums årvåkne blikk.

For til syvende og sist er alt man trenger å vite om denne filmen at den er regissert av Sveriges store mester. Siden Sanger fra andre etasje, har Andersson utgjort en egen sjanger og gjennom filmene Du levande og En due satt på en gren og funderte over tilværelsen har han finslipt et filmatisk uttrykk som ikke ligner noe annet. En Roy Andersson-film er en kontemplativ, morsom, forførende og tankevekkende kunstopplevelse, og den kompakte og filosofiske Om det uendelige er intet unntak. 

Arr: Slemmestad Filmklubb

_______________________________

Denne forestillingen har Bizzy-pris!
Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Buskerud som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen.  Last ned Bizzy her.


 


Gi et gavekort i gave!

Kjøp gavekort

Kulturbyggere