Hopp til hovedinnhold

Poor Things

Sted: Slemmestad MEK - sittende
Pris: 100,00
Kjøp billett

Poor Things, 2023. Regi: Yorgos Lanthimos, 2t 21min.

Fra Yorgos Lanthimos, regissøren av The Favourite og The Lobster, kommer en utrolig fortelling om kjærlighet, oppdagelse og vitenskapelig dristighet. Filmen vant den prestisjetunge Gulløven på filmfestivalen i Venezia for beste film og er vinner av hele fire Oscar.

Det finnes et liv etter døden, noe Bella får erfare når den gale – eller i alle fall eksentriske – vitenskapsmannen Godwin Baxter vekker henne opp fra de døde som en blanding av Frankensteins monster og et spedbarn fanget i kroppen til en ung kvinne. Med kropp og sinn ute av synk, er Bella upåvirket av samtidens strenge og kvinnefiendtlige sosiale normer, og drevet frem av en umettelig appetitt på alt livet har å by på (sex, reiser, kake), etterlater hun seg skandaler og knuste hjerter overalt hvor hun går.

Filmen er et visuelt mesterverk, med Lanthimos' særegne stil som kombinerer mørk humor, fantastiske visuelle effekter og en dyp, emosjonell resonans. "Poor Things" utfordrer grensene for hva vi tenker om menneskelighet, kjærlighet og identitet, og gir publikum en opplevelse som er både tankevekkende og dypt rørende

Dørene åpner kl 19.00
Introduksjon kl 19.20
Filmstart kl 19.30

Medlem: 50,-
Ordinær (medlemskap inkludert): 100,-

_________________________________

Medlemskap er nødvendig for å delta på filmklubben sine filmvisinger. Årsaken er at filmrettighetene vi kjøper som hovedregel kommer med vilkår om medlemskap.

Medlemskapet har et års varighet og starter fra det øyeblikket din betaling er registrert av filmklubben. Medlemskapet kan også benyttes i andre filmklubber registrert i Norsk Filmklubbforbund.

Usikker på om du er medlem? Send oss en melding, så sjekker vi for deg. Men hvis du har vært på én eller flere visninger hos oss i 2024, så er du mest sannsynlig medlem.

Hvis du er medlem koster billetter 50 kroner.
Hvis du ikke er medlem koster billetter 100 kroner (50 kroner for medlemskap + 50 kroner for billett).

Gi et gavekort i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere