Hopp til hovedinnhold
Status Sekkefabrikken

Susanna – Baudelaire & Piano

Sted: Lillescene Sittende
Pris: fra 200,00
→ Hør på Spotify
Kjøp billett

NB!! Denne konserten er i Nærsnes kirke!

Susanna besøker Røyken jazzforum under kulturdagene i Asker med sitt nyeste prosjekt ‘Baudelaire & Piano’. Her blir det store følelser og mektig sang i det fine rommet i Nærsnes kirke. Artisten og komponisten Susanna Wallumrød har tonesatt dikt av Charles Baudelaire (1821-67), fra hans en gang forbudte samling ‘Les Fleurs du Mal’. Kritikerrost og prisbelønt; Susanna har tidligere gjort suksess med tonesettinger av etterkrigspoeten Gunvor Hofmo. Denne gangen er det den franske modernisten Baudelaire som har fascinert Susanna og ført til en symbiose av Susannas musikk i samklang med hans dikt fra 1800-tallet i engelsk oversettelse.

Sangsyklusen Baudelaire & Piano fremføres nedstrippet med vokal og piano, og til Slemmestad tar Susanna med seg elementer fra konsertforestillingen med samme navn, som først ble fremført på Henie Onstad Kunstsenter i 2020. Musikk for kassettspillere er komponert og spilt av Stina Stjern.

Susanna er kvinnen bak Susanna and the Magical Orchestra // Susanna // Susanna Wallumrød; hun har utgitt 17 kritikerroste album siden debuten i 2004. Hun er kjent for sine personlige tolkninger av blant annet Joy Division, AC/DC, Dolly Parton og Henry Purcell, men også for sine sterke originaler, tonesetting av Gunvor Hofmos dikt og samarbeid med blant annet Ensemble neoN, Jenny Hval, amerikanske Bonnie ‘Prince’ Billy og samtidsdans-kompaniet Carte Blanche. Susanna har mottatt Rolf Gammleng-prisen, Radka Toneff Minnepris, Spellemannprisen tre ganger, EDVARD-prisen og Kongsberg Jazzfestivals store musikerpris DNB-prisen for sin virksomhet.

Susanna - vokal og piano

Stina Stjern - kassettspiller

TBC - lyddesign


 www.susannamagical.com


Gi et gavekort i gave!

Kjøp gavekort

Kulturbyggere