Hopp til hovedinnhold

Thomas Dybdahl - Solo

Sted: Slemmestad MEK - sittende
Pris: fra 420,00
Kjøp billett

Det er snart 20 år siden han slo gjennom med «That Great October Sound». Thomas Dybdahl - gitarisen, sangeren og låtskriveren. Nå kommer han til Slemmestad MEK med sitt nye album «Fever». Vi kan love en nær, personlig og intim konsert.

Helt innerst i Gandsfjorden på Nord-Jæren, ligger Sandnes, hjembyen til Thomas Dybdahl. Som så mange andre steder på den delen av landet, føles det til en viss grad som høst hele året. Derfor er det kanskje ikke så rart at Thomas Dybdahl for snart 20 år siden (i 2022) slo gjennom med et av de definitive høstalbumene, «That Great October Sound». Senere ble det en hel høsttriologi av kritikerroste album.

Dybdahls nyeste album, «Fever», ble sluppet 13. mars, 2020. Vi skal ikke nevne c-, k- eller p-ordene, men det må være lov å si at han kunne hatt mer flaks med timingen. Thomas har brukt tiden godt, han har vært svært aktiv i studio og har gitt ut en serie med låter.  Blant annet har låta "River" som var en duett med den unge sangeren Beharie fra Sandnes vært spilt på radio i hele år.

Albumet "Fever" høstet strålende kritikker, og vi gleder oss stort til å se Thomas i Slemmestad MEK.

Dørene åpner 19:30


Gi et gavekort i gave!

Kjøp gavekort

Kulturbyggere