Hopp til hovedinnhold
Status Sekkefabrikken

Vinsmaking og Castor Fiber

Sted: Slemmestad MEK - sittende
Pris: fra 490,00
Kjøp billett

Visste du at det produseres kvalitetsvin i Asker?

Denne kvelden vil den premierte vinbonden, oppretteren av Norsk Vin og leder av Norske Druedyrkere, Danilo Costamagna, servere 4 viner med lokalt dyrkede druer. Vinene har fått svært god omtale av etablerte internasjonale vinkjennere og har vunnet flere gullmedaljer.

Vi gjør kvelden komplett og kombinerer smakingen med en konsert med Castor Fiber. Castor Fiber er Julie Kleive og Jan Tariq Rui-Rahmans musikalske lekegrind. Her møtes de og skriver ny musikk, eller bearbeider gammel musikk, ofte med folkemusikken som utgangspunkt.

To stemmer akkompagnert av pumpeorgel, gitar, autoharpe og cittern og tidvis litt elektronikk.

Julie Kleive er en norsk sanger og låtskriver som beveger seg ubesværet mellom sjangre, og hennes sterke formidlingsevne og ujålete musikalitet har gjort henne til en ettertraktet sanger i vidt forskjellige musikalske kontekster.

Jan Tariq Rui-Rahman er en norsk-pakistansk musiker, komponist og pedagog. Som komponist har han skrevet musikk til spillefilm og dokumentarer, teater- og figurteaterforestillinger, samtidsmusikk for andre utøvere og musikk til prosjektene han er involvert i.) 

Bli med inn i et unikt musikalsk univers og nyt norsk vin fra øverste hylle.

Vinene har begrenset parti og vi anbefaler forhåndskjøp til dette arrangementet.

Dørene åpnes kl 19.00Gi et gavekort i gave!

Kjøp gavekort

Kulturbyggere