En god opplevelse i de rette omgivelsene er ofte en minnerik investering. Sekkefabrikkens lokaler egner seg godt til kurs, seminarer, konferanser, foredrag, events, firmafester, kickoffs, messer og konserter - med eller uten bespisning.

Vi kan tilpasse lokalet vårt etter ditt behov og tilbyr deilig og sunn frokost, lunsj og middag da vi benytter oss av våre fantastiske naboer: Smak av Italia, The Pipe og Fab Food. 

Sekkefabrikken Kulturhus er et ombygd fabrikklokale sentralt beliggende i Slemmestad Sentrum og fungerer i dag som et offisielt kulturelt sentrum. Huset har rustikk sjel, behagelig atmosfære og er idyllisk lokalisert ved Oslofjorden.

Våre lokaler

Sekkefabrikken har fleksible romløsninger, 2 scener, artistgarderober og bar med full skjenkebevilling. Lillescene har en behagelig kaféstemning med kapasitet på 50-100 personer og har god tilknytning til baren. Store scene har to nivåer for publikum og har en kapasitet på 750 personer stående og 200 - 250 sittende. Begge scener er utstyrt med komplett lyd og lysteknisk utstyr samt projektor med lerret.

Tjenester

Ved behov kan Sekkefabrikken tilby tjenester som; lyd og lystekniker, arrangementsansvarlig, servering- og barpersonell.

Bar

Sekkefabrikken har en bar med full skjenkebevilling som kan bemannes ved behov.