Hopp til hovedinnhold

Status Sekkefabrikken

Sekkefabrikken kulturhus stengte dørene 1.februar 2022. Men vi åpner en midlertidig kulturscene i slutten av august 2022.

De neste 2-3 årene vil Sekkefabrikken holde stengt på grunn av en stor utbygging i nærområdet. Områdeplanen for Slemmestad åpner for 1.300 leiligheter og 55.000 m² næringsareal, noe som gjør kystbyen Slemmestad til et av de største utviklingsprosjektene i området. Her er alle planer godkjent og byggestart blir i 2022.

Våren 2022 bygges det en midlertidig kulturscene som skal stå klar i august 2022. Programmering for høsten er påbegynt og det vil være i full drift fra september. Stedet har fått navnet Slemmestad MEK, har en kapasitet på ca. 250 stående og ca. 150 sittende. Slemmestad MEK blir en levende kulturscene med barservering som en del av driften.  

Vi gleder oss til å åpne dørene og ta dere imot. Følg med på hjemmesidene til Sekkefabrikken og senere Slemmestad Mek, når den tid kommer. Meld dere på vårt nyhetsbrev HER og hold dere oppdatert om framdrift og nye arrangement.

Samarbeidspartnere