Hopp til hovedinnhold

Praktisk informasjon

Praktisk informasjon knyttet til lokalene våre og fremkommelighet finner du nedenfor.

Våre lokaler

Huset har rustikk sjel, behagelig atmosfære, lyse og luftige lokaler og er idyllisk lokalisert ved Oslofjorden. Slemmestad MEK inneholder 25 kvm scene, bar med full skjenkebevilling, artistgarderober og er utstyrt med komplett lyd og lysteknikk samt projektor og lerret. 
Lokalet har ett nivå for publikum og har en kapasitet på 200 personer stående og ca 130 sittende i kinooppsett. Lokalet har gode parkering og innlastforhold, men innehar ingen heis/lifte fra gulv til scene (80cm). 
Lokalet egner seg godt til konserter, møter, konferanser, fest og selskap.
 

Rullestolbrukere

Vi ønsker at alle skal få oppleve kultur! Vi har mange arrangementer av ulik størrelse, med forskjellig oppsett av salen, så hvordan vi best tilrettelegger vil variere fra arrangement til arrangement. Slemmestad MEK har universell utforming og skal være godt tilrettelagt rullestolbrukere. 

Ledsagerbillett?

Har du behov for ledsager og trenger ledsagerbillett? Det kan løses i døra ved konserter, men ved fare for utsolgte forestillinger vil vi råde deg til å ta kontakt med oss på i god tid, slik at vi kan gjøre din opplevelse best mulig!


Åpningstider

Huset har åpningstid under arrangement. Se program for ytterligere info.


Besøksadresse

Slemmestad MEK, Vaterlandsveien 35, 3470 Slemmestad
 

Fremkommelighet  


Med bil
Fra Oslo, kjør E18 sørover. Ta avkjøring mot Holmen, fortsett Slemmestadveien Rv165 i 11km. Følg skilting mot Slemmestad sentrum. Reisetid er 35min.

Fra Østfold, kjør Rv23 vestover. Gjennom Oslofjordtunellen. Følg skilting mot Slemmestad og følg Rv165 i 6km. Følg skilting mot Slemmestad sentrum.
Fra Drammen, kjør Rv23 østover. Følg skilting mot Slemmestad og følg Rv165 i 6km. Følg skilting mot Slemmestad sentrum. Reisetid er 35min.

Med buss
Fra Oslo bussterminal, ta buss nr 250 mot Slemmestad/Midtbygda eller buss nr 255 mot Sætre. Reisetid er 58 min.
Fra Drammen, ta buss nr 81 mot Sætre, bussbytte ved Røyken Rådhus, fortsett med buss nr 84 til Slemmestad. Reisetid 1t og 25min.

Rutetabell 250 || Rutetabell 255 || Rutetabell 81 || Rutetabell 84


Med båt

Fra Aker Brygge, Oslo, ta båt nr B20 til Slemmestad. Reisetid 25min.
Rutetabell B20 
 
 

Parkering

Ved Innbyggertorget og pendlerparkering bak silo Se parkeringskart her. 

 

Vergeskjema

Til enkelte konserter kan personer under 18 år komme inn i følge med voksen person som fungerer som verge. Det står arrangøren fritt å tilby, eller ikke tilby, vergeordning. Det står arrangøren fritt å sette betingelser som aldersgrenser, verges alder og antall. Til konserter med vergeordning skal vergen fylle ut, signere og levere vergeskjema ved ankomst til konserten. Vergeskjema fås ved henvendelse til konsertarrangør og/eller konsertsted. Det vil være begrenset antall plasser tilgjengelig for vergeordning.

 Last ned vergeskjema her

Samarbeidspartnere