Hopp til hovedinnhold

Bakgårdsfest i Slemmestad

Sted: Slemmestad MEK - stående
Pris: fra 0
Kjøp billett

Bli med å feire et yrende kulturliv på Bakgårdsfest i Slemmestad!

I forbindelse med Asker kulturfestival skal vi ferie sommeren og et levende kulturliv i Slemmestad. Mange lokale aktører har slått seg sammen for å lage en levende og morsom bakgårdsfest. Dette en gratis kulturfest for hele familien med konserter, forestillinger, lokale talenter og aktiviteter for barna. Det blir utescene utenfor Slemmestad MEK og masse liv og røre rundt rundt torget i Slemmestad.

WILLIAM
William Høyem Ribe fra Røyken vant barnas store musikkfest, MGPjr, i 2022 med sangen Tusen tanker. William har skrevet sanger på hobbybasis i flere år. Etter seieren har han reist rundt i Norge og spilt konserter for tusenvis av barn, ungdom og voksne. Vi er glade for å få besøk av vår lokale stjerne under Bakgårdsfest!

UTESCENE MEK
– Musikk, dans og lokalt kulturliv viser seg frem. Vi får blant annet besøk av MGPjr vinner William, Føyka Storband, Indian Rythms, Asker kulturskole (avd. Slemmestad), Dansesonen og mye mer.

SLEMMESTAD MEK
– Family Reggae Disco kl. 12 - 15

SOMMER KOMMER
– Elevkonserter i regi av Asker kulturskole avd. Slemmestad. Konserter i formidlingssalen, kulturskolens lokaler og på utescenen.

BIBLIOTEKET
– Fortellersirkus med Marianthe kl. 11.00

Åpen TRILOBOX kl. 12 - 15

TORGET
– Aktiviteter for barna, stands og matboder fyller torget denne dagen.

Festen arrangeres av Slemmestad MEK, Slemmestad innbyggertorg, Slemmestad bibliotek, Asker kulturskole og Kystbyen Slemmestad.


Gi et gavekort i gave!

Kjøp gavekort

Kulturbyggere