Hopp til hovedinnhold

Down by Law

Sted: Slemmestad MEK - sittende
Pris: 100,00
Kjøp billett

Down by law, 1986. Regi: Jim Jarmusch, 1t 46min

Down by law har for lengst oppnådd kultstatus og er kjent for sine minneverdige karakterer, stemningsfulle visuelle utsnitt og minimalistiske stil.

Jarmusch lager ofte filmer der øyeblikket og stemningen er viktigere enn selve plotet. I denne film noir-perlen møter vi tre unge menn, Jack (John Lurie), Zack (Tom Waits) og Bob (Roberto Benigni) i en fengselscelle. De har alle blitt lurt inn i en mer alvorlig forbrytelse enn de egentlig sysler med til vanlig. Bortsett fra Bob da, som har drept en mann. Sammen rømmer de og legger ut på en reise i sumpene i Louisiana.

Dette er filmen for deg som synes det er topp med stille pauser og talende blikk, vittig dialog og et nydelig lydspor. Dette er Jarmuch i særklassse!

Dørene åpner kl 19.00
Introduksjon kl 19.20
Filmstart kl 19.30

Medlem: 50,-
Ordinær (medlemskap inkludert): 100,-

_________________________________

Medlemskap er nødvendig for å delta på filmklubben sine filmvisinger. Årsaken er at filmrettighetene vi kjøper som hovedregel kommer med vilkår om medlemskap.

Medlemskapet har et års varighet og starter fra det øyeblikket din betaling er registrert av filmklubben. Medlemskapet kan også benyttes i andre filmklubber registrert i Norsk Filmklubbforbund.

Usikker på om du er medlem? Send oss en melding, så sjekker vi for deg. Men hvis du har vært på én eller flere visninger hos oss i 2024, så er du mest sannsynlig medlem.

Hvis du er medlem koster billetter 50 kroner.
Hvis du ikke er medlem koster billetter 100 kroner (50 kroner for medlemskap + 50 kroner for billett).

Gi et gavekort i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere