Hopp til hovedinnhold

Music & Wine - En førjulskveld på MEK

Sted: Slemmestad MEK - sittende
Pris: 649,00
Kjøp billett

Bli med på en vinsmaking utenom det vanlige. Musiker og sommelier Knut Bjørnar Asphol kombinerer kunnskapen om vin og musikk for å gi gjestene en helt unik opplevelse.

På denne vinsmakingen får du lukte, smake og drikke god vin mens du hører gode historier fra vinens verden, ispedd stemningsfull og levende musikk. Fra aromaen i glasset blir publikum med på historien om vinens reise. I tillegg kan vinen nytes til en italiensk arie, en fransk vise eller klassisk gitar. Her får du også gode tips om hva du skal ha til julematen.

Knut Bjørnar kombinerer to av sine lidenskaper gjennom å være både gitarist og vinkjenner. Han har spilt for mange artister i inn- og utland og har deltatt på over 500 utgivelser. Han har vunnet Spellemannpris, og utgitt 8 egne album. I tillegg er han sommelier og vinjournalist i Romerikes Blad. Knut Bjørnar har også med seg en sangstemme av de sjeldne: Stine Hole Ulla. Hun har vunnet norske talenter på TV2, spilt inn album med KORK, og samarbeidet med artister som KYGO og Ole Edvard Antonsen.

Velkommen til en førjulskveld med musikk og vinsmaking som vekker sansene!

Dørene åpner kl. 19.00
Starter kl. 19.30


Gi et gavekort i gave!

Kjøp gavekort

Samarbeidspartnere