Hopp til hovedinnhold

Lokalt kulturliv

Sekkefabrikken Kulturhus er områdets viktigste kulturformidler og vi ønsker å fortsette å være et hus for lokalsamfunnet.

Frivillige organisasjoner, lokale aktører og foreninger er sterke bidragsytere til Sekkefabrikkens program. Vi ønsker at Sekkefabrikken skal tilby opplevelser for folket og presentere arrangement med grobunn i lokalsamfunnet og tilbyr lokale leiesatser til disse brukerne.

 

Prisliste  || 

 

Om Sekkefabrikken

Sekkefabrikken Kulturhus er et ombygd fabrikklokale sentralt beliggende i Slemmestad Sentrum og fungerer i dag som et offisielt kulturelt sentrum. Huset er et lokale med rustikk sjel, behagelig atmosfære og er idyllisk lokalisert ved Oslofjorden.

Våre scener

Sekkefabrikken har fleksible romløsninger, 2 scener, artistgarderober og bar med full skjenkebevilling.

Lillescene har en behagelig kaféstemning med kapasitet på ca.100 personer til bords, ca.180 personer stående og har god tilknytning til baren.

Publikumsområdet foran storescene har en kapasitet på ca.120 sittende til bords, ca.250 personer i stolrader og ca.500 personer stående.
Ved bruk av hele lokalet er det mulighet for oppdekking til 250 gjester.

Tjenester

Et eventuelt leieforhold foregår normalt uten bemanning. Ved behov kan Sekkefabrikken tilby tjenester som; lyd og lystekniker, arrangementsansvarlig og barpersonell.

 

Samarbeidspartnere