Sekkefabrikken er perfekt som selskapslokale i en rå og rustikk atmosfære. Vi kan skreddersy og gjennomføre alt fra små og store selskap eller konfirmasjon og bryllup.
Med et godt samarbeid, kan vi skape et unikt og minnerikt arrangement for deg og dine gjester. Vi har kunnskapsrike ansatte som vil hjelpe med å gjøre ditt arrangement vellykket. Vi kan tilby alt fra enkel servering til store festmiddager fra våre gode naboer Smak av Itaila, The Pipe eller Fab Food.

Våre lokaler

Sekkefabrikken har fleksible romløsninger, 2 scener, artistgarderober og bar med full skjenkebevilling. Lillescene har en behagelig kaféstemning med kapasitet på ca. 80 personer til bords og har god tilknytning til baren. Publikumsområdet foran storescene har en kapasitet på ca. 120 sittende til bords. Ved bruk av hele lokalet er det mulighet for oppdekking til 250 gjester oppe og nede til sammen.  Begge scener er utstyrt med komplett lyd og lysteknisk utstyr samt projektor med lerret.

Tjenester

Ved behov kan Sekkefabrikken tilby tjenester som; lyd og lystekniker, arrangementsansvarlig, serverings- og barpersonell.

Bar

Sekkefabrikken har en bar med full skjenkebevilling som kan bemannes ved behov. Ved arrangement med færre enn 60 gjester, vil leietaker bli belastet med kr 200,- per time per baransatt.